Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı

Kırklareli Valiliği İl Ekonomi Toplantısı

22/12/2017 10:19:43 - 22/12/2017 10:19:43 - 29453 Okunma

İçişleri Bakanlığınca yayınlanan genelgede Devletin ve Hükümetin temsilcisi, İl genel idaresinin başı ve mercii olan İl Valilerinin İlin ekonomik durumunu ve potansiyelini, ilde devam eden kamu ve özel sektör yatırımlarını ve istihdam konularını değerlendirmek amacıyla; şehrin ekonomik aktörleri, esnaflarımız, işadamlarımız ve onların oluşturduğu meslek kuruluşları ve sivil toplum örgütleri ile toplantılar yapmaları belirtilmektedir.

Bu kapsamda 21 Aralık 2017 Perşembe günü, Kırklareli Valisi Orhan ÇİFTÇİ Başkanlığında, İlimizin ekonomik durumu ve potansiyeli ile devam eden kamu ile özel sektör yatırımlarının, üretim ve istihdam konularının değerlendirildiği “İl Ekonomi Toplantısı”nın bu yıl 2.si yapıldı.Bu topantıda Daire Başkanımız İlker TULGA Kırklareli Üniversitesi Teknokent Çalışmaları hakkında bilgi verdi.

ekonomi topalntı teknokent

İhale Takvimi

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.